Cursos Vinifícat

MASTER CLASS VINIFÍCAT 2025

COMPLET

1 | JUVÉ & CAMPS “EL LLEGAT DEL TEMPS”
Una història centenària, fortament arrelada a la terra, el Penedès. Quatre generacions d´una família dedicada, en cos i ànima, a la viticultura, consagrada a l´elaboració de caves premium.

Dirigit per: Pepe Hidalgo. Director tècnic de Juvé&camps. Enginyer Agrònom, Llicenciat i Máster en Enología por la Universitat Rovira i Virgili

Vins a catar: La Siberia, La Capella, Gran Juve & Camps. Cata vertical de Milesimé chardonnay.

AFORAMENT: 20 persones.

Horari: 10:30 horas.

Sala: Burriac

COMPLET

2 | FAMILIA TORRES “RECUPERACIÓ DE VARIETATS ANCESTRALS”
Celler fundat al 1870 a Vilafranca del Penedès. Desde llavors cinc generacions aglutinant innovación i respecte per la tradició. Galardonada com la marca de vi més admirada del món

Dirigit per:
·Montse Torres
, llicenciada com a Enginyera Tècnica Agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya, Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida i Diplomada en Enologia i Viticultura per l’École Nationale Supérieure Agronomique de Montpellier. Amb una experiència de més de 25 anys en el sector vitícola, a més de ser la responsable d’innovació i coneixement en l’àrea vitícola de Família Torres, ha participat com a gestora tècnica en diferents projectes europeus, nacionals i regionals relacionats amb el sector vitícola i enològic.

·Albert Llopart, llicenciat en Enologia per la Universitat de Barcelona,  enòleg de familia Torres des de fa més de 25 anys, treballant amb vins negres en diferents projectes de la casa, actualment és l’enòleg del Vi clos ancestral Negre .

Vins a catar: Monovarietals de Forcada, Moneu, Gonfaus, Pirene i Querol. Clos Ancestral Blanc i Clos Ancestral Negre.

AFORAMENT: 20 persones.

Horari: 10:30 horas.

Sala: Laia l´Arquera

COMPLET

3 | CHÂTEAU LA COSTE ” EL CULTIU ORGÀNIC I BIODINÀMIC DESDE LA PROVENCE 
Al centre de la Provence es troba la masia del Château La Coste, que data de 1682. Amb una superfície d’unes 200 hectàrees Domaine Château La Coste compta amb tres de les vinyes més prestigioses de la regió.

Inspirant-se en aquest generós terreny, Château La Coste cuida al màxim el sòl i l’entorn natural optant per un procés d’elaboració de vi orgànic, aplicant principis biodinàmics i prioritzant la qualitat sobre la quantitat.

Els seus vins són un autèntic exemple de “l’art de vivre” francès, elaborats amb el màxim respecte pel món natural i el ritme de les estacions i amb un veritable sentit d’humilitat.

Dirigit per:  Nicolas Bassaletti. Brand Ambassador  i Responsable Comercial per Espanya i Portugal.

Vins a catar:Le Rouge, Le Blanc, Chateau Rosé, Rosé d’une Nuit, Grand Vinc Blanc, Grand Vin Rosé, La Bulle y Nooh Sin alcohol.

AFORAMENT: 20 persones.

Horari: 12:00 horas.

Sala: Burriac

COMPLET

4 | PAGOS DE ARÍNZANO ” LA INMORTALITAT DE LA VARIETAT CHARDONNAY”
Qualificada dins de la màxima categoria de denominacions d’origen d’Espanya, la Finca Pago de Arinzano està situada a la vora del riu Ega i entre boscos d’alzines i pollancres, un espai protegit que constitueix un ric hàbitat natural i arquitectònic

Dirigit per:  Paulo García-Huidobro. Máster en Enología y Viticultura UPC. Director Nacional del Ventas del grupo Tenute.

Vins a catar: Hacienda Chardonnay, Pureza, Armonía, Gran vino blanco i Eternidad.

AFORAMENT: 20 persones.

Horari: 12:00 horas.

Sala: Laia l´Arquera

5 | POMMERY “CREADORS DE CHAMPAGNE BRUT AL 1874”
El 1858, Madame Pommery va assumir el càrrec de directora de Pommery & Greno després de la mort del seu marit. Basa l’ampliació de casa seva en la creació de vins diferents als altres, amb una exigència constant: portar la qualitat a l’extrem. Conscient de la importància que tenia l’origen del raïm per a la qualitat dels seus vins, al llarg dels anys va construir una col·lecció de les millors vinyes de tot xampany.
Va ser ella qui va crear Pommery Nature el 1874, el primer xampany brut que va tenir èxit comercial, trencant així amb la tradició del vi molt dolç.

Dirigit per: Matthieu François. Champagne MOOC, WSET 3. Brand Ambassador y Export Area Manager de Pommery.

Vins a catar: Brut Royal, Brut Apanage 1874, Blanc de Blancs y Cuvee Louise 2006.

2 SESIONS DISPONIBLES

AFORAMENT: 20 persones.

Horari: 13:30 horas.

Sala: Burriac

___________

AFORAMENT: 20 persones.

Horari: 16:00 horas.

Sala: Burriac

Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.
NOM I COGNOMS ASSISTENT 1
NOM I COGNOMS ASSISTENT 2

CELLERS