VARIETAT
Ull de llebre, cabernet sauvignon, merlot.
GRADUACIÓ:
13,0% vol.
CATA:
Vermell intens i brillant.
Aromes de criança intensos, amb matisos de fruits madurs.
En boca és lleuger, equilibrat i amb cert sabor afruitat.
VARIETAT
Merlot, ull de llebre
GRADUACIÓ:
12,0% vol.
CATA:
Atractiu color gerd molt intens.
Aromes de fruites i florals amb un sabor lleuger, però amb bon equilibri. Saborós, fresc i suau.
Via retronasal neta.
VARIETAT
Parellada, Xarel·lo, Macabeu.
GRADUACIÓ:
12,0% vol.
CATA:
Vi de color groc palla amb tons daurats, aromes de fruites i florals.
El seu sabor és molt sec i fresc, en via retronasal és fruiter, amb gran finor i persistència.
VARIETAT
Sumoll.
GRADUACIÓ:
12,5% vol.
CATA:
Inicis Sumoll és un vi negre fluid, rústic i molt varietal.
Aquesta anyada mostra a la perfecció les principals carácterísticas de l'sumoll, fruita vermella madura al nas i tanicitat i frescor en boca.
VARIETAT
Garnatxa negra.
GRADUACIÓ:
14,5% vol.
CATA:
Color cirera fosc, picota, amb reflexes violacis.
En aroma desperta amb un marcat caracter.
En boca és un vi potent, dominat per la dolçor de la garnatxa que li confereix gran amplitud en boca.
VARIETAT
Garnatxa blanca.
GRADUACIÓ:
14,0% vol.
CATA:
Color groc brillant daurat. Entrada potent i madura.
Aroma a flor blanca i fruita seca.
En boca és un vi blanc molt potent, gras i estructurat. Llarga persistència.
VARIETAT
Xarel·lo.
GRADUACIÓ:
12,0% vol.
CATA:
Color groc palla amb tons verdosos.
Aroma molt fresc i potent, en un inici: fruita fresca i pinya àcida.
En boca és un vi amb bona acidesa embolicada per la gran estructura de l'Xarel·lo.
VARIETAT
Syrah, ull de llebre, carinyena, garnatxa negra, merlot.
GRADUACIÓ:
13,5% vol.
CATA:
Color grana intens de capa mitja-alta. D´aroma intens. Entrada carnosa i envoltant. Tanins dolços. Final llarg i persistent.
VARIETAT
cabernet sauvignon, ull de llebre.
GRADUACIÓ:
13,5% vol.
CATA:
Color vermell picota. Brillant.
En nas, apareixen aromes a cireres, prunes negres i un fons de cafè verd.
En boca es presenta suau i amb un gran caràcter fruiter. Final llarg.
VARIETAT
Syrah, carinyena, garnatxa negra.
GRADUACIÓ:
14,0% vol.
CATA:
Tast a la vista Potent i profund color robí.
Tast al nas Aromes mediterranis i de fruits de sotabosc i espècies.
Tast a la boca Taní vellutat amb tocs de regalèssia.
VARIETAT
Gewürztraminer, moscatell.
GRADUACIÓ:
11,5% vol.
CATA:
Vi color palla pàl·lid. Fragant, ofereix nítides aromes florals (flor de taronger), amb matisos de fruita madura (poma, raïm).
En boca és sedós i suau, amb un final perfumat i delicadament llaminer.
VARIETAT
Parellada, garnatxa blanca.
GRADUACIÓ:
11,5% vol.
CATA:
De color groc pàl·lid i brillant.
En nas amb aromes florals (flor de taronger) i fruiters (poma, plàtan).
En boca és lleuger, sedós, amb una fina acidesa i una agradable persistència.
VARIETAT
Carinyena, garnatxa.
GRADUACIÓ:
13,5% vol.
CATA:
Elegant color cirera sobre suaus fons morats. Fi aroma floral.
Paladar untuós, i equilibrat per una bona. Les sensacions de l'aroma es prolonguen, agradables i delicades.
VARIETAT
Parellada.
GRADUACIÓ:
10,5% vol.
CATA:
Groc clar, brillant i translúcid.
Intenses aromes florals i de fruites exòtiques. Subtils tocs de la criança en bóta.
Fresc i àcid, de retrogust llarg.
VARIETAT
Moscatel de Alejandría.
GRADUACIÓ:
0,5% vol.
CATA:
Tast a la vista Color groc pàl·lid, molt clar i transparent.
En nas apareixen aromes florals de pomes verdes, préssec i cítrics.
Tast a la boca En boca és fresc i alegre.
VARIETAT
Garnatxa.
GRADUACIÓ:
12,5% vol.
CATA:
Color rosa, evanescent i pàl·lid.
Aroma delicat, subtil (confitura de rosa) i fruiter (plàtan).
En boca és lleuger, aeri, amb un final elegantment cítric.
VARIETAT
Macabeu, parellada, viura.
GRADUACIÓ:
11,0% vol.
CATA:
Color palla, amb un lleuger disc d'escuma.
Aroma potent, fresc, afruitat.
Sec, amb notes de carbònic molt pronunciat, lleugera punta d'acidesa.
VARIETAT
Trepat.
GRADUACIÓ:
11,0% vol.
CATA:
Creat a Catalunya, Rosat de Palangre Joan Sardà és un vi rosat la selecció de raïms conté trepat..