MAPA - Catálogo de Vinos


Vaya al Contenido
MAPA D.O
Les Denominacions d'Origen Protegides (DO), també anomenades Denominacions d'Origen Protegides (DOP) constitueixen el sistema utilitzat al nostre país per al reconeixement d'una qualitat diferenciada, conseqüència de característiques pròpies i diferencials degudes a el medi geogràfic en el qual es produeixen les matèries primeres, s'elaboren els productes i la influència de l'factor humà que participa en les mateixes.

Ens apassiona el vi i a l'hora de degustar-lo és molt important conèixer la seva procedència perquè el sabor i la qualitat poden variar molt segons el seu origen.

Perquè un vi obtingui la Denominació d'Origen ha de complir els requisits següents:

·Els vins han de ser elaborats a la regió o el lloc determinat de la Denominació d'Origen amb  raïms procedents exclusivament d'aquestes zona geogràfiques:
·Han de tenir unes característiques especials i una qualitat que només puguin aconseguir  gràcies a el medi geogràfic en què s'ha elaborat.
·Han de gaudir d'elevat prestigi pel seu origen en el mercat.
·Per aconseguir el reconeixement de Denominació d'Origen, han d'haver transcorregut al  menys cinc anys des que es va reconèixer a el vi com a producte d'aquesta zona.COMERCIAL ANMA I CASH & CARRY
Regreso al contenido