VARIETAT
Lambrusca.
GRADUACIÓ
8,0% vol.
CATA
Es caracteritza per un color vermell robí. El seu origen és una acurada selecció de raïms de el mateix nom, amb una fermentació a temperatura controlada.
VARIETAT
Lambrusco.
GRADUACIÓ
8,0% vol.
CATA
Un lambrusco fresc, afruitat i dolç. El seu color és vermell intens, i la seva escuma és persistent i natural. En boca desprèn és agradable i fàcil de prendre.
VARIETAT
Lambrusca.
GRADUACIÓ
8,0% vol.
CATA
Es caracteritza per un color vermell robí, amb un perlatge fi i constant i un sabor agradable i afruitat.
VARIETAT
Lambrusca.
GRADUACIÓ
8,0% vol.
CATA
Color vermell picota intens. Aromes de fruits vermells, notes de fruites d'os i uns tocs de llevat. Presenta una bombolla fresca i viva amb abundants notes afruitades.
VARIETAT
Moscatell.
GRADUACIÓ
5,5% vol.
CATA
Color palla amb tons daurats. Aromes i fragàncies de raïm moscatell. Dolç, equilibrat i fresc.
VARIETAT
Chardonnay.
GRADUACIÓ
12,0% vol.
CATA
De color groc palla. Aquest vi és agradablement aromàtic. Recolzat per aromes de fruita, que segueixen fins al paladar i s'equilibren amb un bon nivell d'acidesa.
VARIETAT
Sangiovese, merlot, syrah.
GRADUACIÓ
16,0% vol.
CATA
Profund i intens de fruita, notes de nabiu i gerds, vainilla i cafè. El vi té bon cos i tanins sofisticats.
VARIETAT
Montepulciano.
GRADUACIÓ
16,0% vol.
CATA
Vermell robí d'intensitat mitjana. En boca manifesta una grata acidesa perfectament en harmonia amb el seu suau astringència. És rodó i equilibrat.
VARIETAT
Nero d´avola.
GRADUACIÓ
16,0% vol.
CATA
Color vermell robí intens amb rivets violacis.
En nas és intens, grosella, maduixes de bosc. En boca és delicat, suau, de mig cos, estructurat i abellotado.